Bel ons: 0294 - 415 151
Openingstijden: Ma t/m Do 08:30 - 17:00, Vrij 08:30 - 15:00
Facebook Twitter Google+

nl en

Samengestelde producten en overige diensten

Samengestelde producten

Voor een inkoper die losse componenten inkoopt, tegen in zijn ogen, de beste prijs blijven handelingskosten als: nabewerken, verpakken, samengesteld verpakken of (deel-)assemblage wel eens uit beeld. Wordt de inkoop vanuit een breder perspectief bekeken dan vallen hier besparingen te realiseren. Gebrema biedt u die mogelijkheid. En dat kan heel ver gaan.

Voorbeelden uit de praktijk

  1. Een inkoper van een meubelproducent koopt grootverpakte schroeven bij ons in. Vervolgens laat hij deze binnen het meubelbedrijf kleinverpakken voor meelevering met de knock-down verkochte meubels. Of hij besteedt dit uit aan een derde.
    Te overdenken valt om deze klus bij de leverancier van de schroeven te plaatsen. Tegen een geringe meerprijs verzorgen wij de samengestelde montagesetjes.
  2. Een inkoper van een verlichtingsarmaturen producent koopt diverse bevestigingsproducten bij ons in. Vervolgens worden deze producten verwerkt in het eindproduct. Binnen het bedrijf of aan derden.
    Te overdenken valt om Gebrema de assemblage te laten verzorgen.
  3. Een inkoper van een beveiligingsproducten producent koopt bij verschillende leveranciers producten in die hij als een 'sluitpost' op zijn begroting beschouwd. Periodiek is hij veel tijd kwijt aan de onderhandelingen met de leveranciers. De besparingen zijn, gelet op de inspanningen, minimaal te noemen. Toch stelt de inkoper, kortzichtig: ik bespaar weer eens!
    De oplossing hiervoor is om de producten onder te brengen bij minder leveranciers. Gebrema verzorgt voor u de inkoop van de diverse sluitposten.

One stop shopping

De voordeen bij de gegeven voorbeelden zijn evident:

Al deze voordelen leiden tot een vereenvoudiging van uw inkoop traject. Daarmee verdient u als inkoper snel die kleine meerprijs die wij rekenen terug.

Uw uitdaging

Graag willen wij de kans krijgen om met u onze mogelijkheden te bespreken en op een rij te zetten. Uw besparingen kunnen aanzienlijk meer zijn dan de 5 tot 20% besparing op de losse bevestigingsproducten welke u na intensieve onderhandelingen met potentiële leveranciers weet te realiseren. En als u de procentuele besparing vervolgens in euro's uitdrukt is uw besparing helemaal gering.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de besparingen die u op dit moment denkt te doen door veel te onderhandelen hoger kunnen. Doordat u met het uitbesteden van al uw bevestigingsmaterialen veel tijd, transportkosten en uitzoeken bespaart zullen wij vanzelf goedkoper zijn.

Uw uitdaging is: U wordt naast een inkoper ook een uitbesteder. U plaatst uw inkoopfunctie in een breder perspectief. Gebrema wordt van een leverancier nog méér uw partner in uw streven de concurrentiepositie van uw onderneming te versterken en te verbeteren.

Wij zien uw interesse met belangstelling tegemoet!
Samengestelde producten, voorbeeld 1  Samengestelde producten, voorbeeld 1